Namnskyltar med tryck eller gravyr

Namnskyltar med många olika användningsområden

Visst är det trevligt att få ett namn på den man pratar med? Det är enkelt fixat med en snygg namnskylt. Här hittar du dem i olika utföranden, till exempel graverade eller tryckta.

Vad är en namnskylt?

En namnskylt är precis vad det låter som, en skylt märkt med namnet på den som bär den. Dessa kan bland annat placeras på skrivbordet eller på kavajslaget och på så sätt ge besökare eller människor man möter information om vem man är. Det kan vara extra bra vid tillfällen då många människor samlas och det blir svårt att hålla reda på alla namn. I vårt utbud hittar du namnskyltar i många olika utföranden. Namnskyltar med gravyr ger ett klassiskt och exklusivt intryck medan namnskyltar med tryck kan utformas på en rad olika sätt.

Vilka är fördelarna med en namnskylt?

Säkert har du någon gång befunnit dig i en situation där du blivit presenterad men sedan glömt bort namnet på personen du presenterades för. Vid sådana tillfällen är namnskyltar perfekta att använda sig av. Namnskyltar ger också en mer personlig känsla. Till exempel är det trevligt om man får veta servicepersonalens namn, oavsett om det är på restaurangen eller i matvarubutiken. En namnskylt kan också ge information om vilken position i företaget den som bär den har, något som kan vara mycket praktiskt för både kunder och medarbetare. Kort sagt, en namnskylt gör allt lite mer tydligt och trevligt.

I vilka branscher passar det att använda namnskyltar?

Det korta svaret på frågan är att det nästan inte finns några branscher där det inte är trevligt att mötas av en namnskylt. Hos servicepersonal ger skyltar med namn en mer personlig känsla åt kunderna. På stora arbetsplatser är det också bra att använda sig av sådana skyltar eftersom det då både blir lättare att komma ihåg och lära känna sina arbetskamrater. Även vid konferenser där många människor samlas är det oumbärligt med namnskyltar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *